HUB Fellowship Diner door de ogen van HUB vrijwilligers

Laxmie Jawalapershad en Senait Tekie werken allebei als vrijwilliger voor de HUB Den Haag. Hieronder delen ze hun ervaringen van het HUB Fellowship diner dat op donderdag 26 september plaats vond.

“Op 26 september was ik aanwezig op het HUB fellowship diner. Ik vond het een fijne bijeenkomst. De opkomst was hoog en er heerste een fijne en informele sfeer.

Ik ontmoet altijd weer nieuwe mensen die samenkomen en hetzelfde doel hebben, mensen die het geloof verbinden met maatschappelijke thema’s.

Op deze avond zat ik bij de aanmeldtafel en mocht ik een speech houden voor Andrea Martins met wie ik jarenlang heb samengewerkt en met wie ik mooie herinneringen heb.  Het was een gezellige, emotionele avond waar ontmoeting en verbinding centraal stond.”   Laxmie Jawalapershad

“Ik vond de HUB diner heel leuk met verschillende kerken. Ik heb nieuwe mensen ontmoet. Samen eten was heel gezellig.  Ik heb deze avond vertaald voor Eritrese mensen en op deze manier als vrijwilliger geholpen.

Verder heb ik wat grappigs meegemaakt: Na het eten zei ik tegen mijn Eritrese groep wij gaan toetje eten en zij zeiden wat is een toetje? Dit heb ik nog nooit gehoord! Dat vond ik heel grappig en nadat zij toetje hadden gegeten vonden zij het heel lekker. Ik ben blij deze avond actief te zijn geweest. Verder zal ik Andrea en Shirleni missen.”   Senait Tekie

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl
M 06-28306560
Liesbeth Kanis
E liesbeth@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »