Steun ons

De HUB – Geloof in Den Haag wordt ondersteund door stichting Mara, een non-profit instelling met ANBI status. De activiteiten van de HUB worden mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en door de steun van diverse fondsen. Daarnaast zijn we afhankelijk van donaties en giften. Vind jij het werk van de HUB ook de moeite waard? Steun ons en wordt donateur. Hieronder zie je hoe je de HUB financieel kunt steunen.

 

1. Eenmalige gift
Je kunt ons via een eenmalige gift ondersteunen. Dit kan door geld over te maken naar:
IBAN: NL51 INGB0002815885 t.n.v. Stichting Mara onder vermelding van “Gift HUB”.

Afhankelijk van je inkomen en de hoogte van de gift, is deze mogelijk aftrekbaar van de belasting. Kijk hier voor de voorwaarden.

 

2. Periodieke giften voor minimaal 5 jaar.
Je kunt ons ook steunen met een periodieke gift. Voordeel van zo’n periodieke gift is dat deze altijd aftrekbaar is van de inkomstenbelasting: er geldt geen drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Er zijn wel andere voorwaarden waaraan een periodieke gift moet voldoen. Hier kun je daar meer over lezen.

 

3. Nalatenschap
Heb je er wel eens over nagedacht om ons te ondersteunen met je vermogen als je er zelf niet meer bent? Dat kan door Mara als begunstigde in je testament op te nemen. Mara is als ANBI-instelling vrijgesteld van successierechten. In tegenstelling tot erfgenamen hoeven wij geen belasting te betalen over nalatenschappen. Hier kun je meer lezen over de mogelijkheden.

 

Meer informatie
Voor vragen over periodieke giften of nalatenschap kun je mailen naar petra@maraprojecten.nl of bellen met 06-28306560.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »