Armoedefonds steunpakketjes voor ouderen

Het Armoedefonds wil zich sterk maken voor ouderen die leven in armoede. Daarom biedt het Armoedefonds kwetsbare ouderen (65 plus) in armoede deze winter, via lokale hulporganisaties en kerken, een tegoedkaart aan. Met dit tegoed kunnen de ouderen boodschappen en verzorgings-en hygiëneproducten kopen. De tegoedkaart wordt aangeboden in een brievenbuspakket wat verder is gevuld met een aantal items om hen een hart onder de riem te steken. Waardoor ze het gevoel krijgen ‘iemand denkt aan mij’, ‘ik word niet vergeten’. Belangrijk aspect van het project is dat ouderen met de tegoedkaart, zélf kunnen kiezen waaraan ze dit extra budget besteden.

Deelnemen als lokale hulporganisatie of kerk?

Wilt u met uw kerk Ik-denk-aan-jou steunpakketjes uitdelen aan de 65 plussers die jullie ondersteunen? U kunt uw kerk vanaf medio juni 2022 aanmelden voor het nieuwe jaar (januari 2023). Neem contact op via info@armoedefonds.nl of bel naar 073-7440181. In november/december 2022 maken zij bekend aan de organisaties en kerken of zij kunnen deelnemen aan het project.

Voor vragen of hulp bij het aanvragen van deze pakketjes kan men ook contact opnemen met het HUB team via hub@maraprojecten.nl.

>> Lees meer op de website van het Armoedefonds

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »