Energieworkshop met Kidist Selassie

Begin maart organiseerde de HUB in samenwerking met de Koptisch-Orthodoxe gemeenschap Kidist Selassie Den Haag een workshop rondom energie en besparen. Het was een drukbezochte bijeenkomst, waarbij men, wat blijkt uit de reacties achteraf, echt geholpen is door de kennis die werd verteld door de energiecoach en het materiaal dat werd uitgedeeld.

De HUB werkt samen met o.a. de energiecoaches van gemeente Den Haag, de Energiebank in Den Haag en met stichting Leergeld om juist nu in de kerkgemeenschappen informatie en training te geven rondom energie(besparing). De prijzen zijn gestegen en van alle kanten zijn er verhalen van mensen voor wie het lastiger is om rond te komen. Ook een nieuwe groep komt nu in de problemen, maar mensen weten niet altijd hoeveel en welke regelingen er zijn. En wat er nog mogelijk is aan verduurzaming.

Meer informatie over een workshop in je eigen gemeenschap? Neem contact op met andrea@maraprojecten.nl.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »