Freedom Focus training in Den Haag

26 september 2023

Bij de afgelopen Maatschappelijke Kerk bijeenkomst over trauma hebben de aanwezige deelnemers o.a. kunnen kennis maken met de Freedom Focus, een cursus voor traumaverwerking voor multiculturele groepen. Inmiddels hebben verschillende kerken in Den Haag zich gemeld om te willen starten met deze cursus.

De Freedom Focus cursus biedt een veilige plek om de verhalen te vertellen. Basisprincipes uit de psychologie en de bijbel worden besproken in relatie tot moeilijke thema’s zoals trauma en depressie. Met elkaar worden stappen gezet naar een vrijer leven.

Het geven van een Freedom Focus cursus is mooi en intensief. Je mag een periode mee oplopen met mensen bij het verwerken van hun trauma. Een goede voorbereiding daarbij is heel belangrijk. Ter ondersteuning wordt hierom een instructiebijeenkomst aangeboden. Deze is op dinsdag 26 september om 19:00-21:00 uur in Den Haag. Het is de bedoeling dat je daar met je hele team aan deelneemt. Zie hieronder de details.

Freedom Focus training
Dinsdag 26 september 2023
19:00-21:00 uur
Petit Paradis
Westeinde 99, Den Haag
Klik hier om aan te melden

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »