Boeklancering: Gids van internationale en migrantenkerken in Den Haag

11 november 2021

Op donderdagavond 11 november 2021 (niet op de 18e zoals was vermeld in eerdere berichten) zal de gids van Haagse internationale en migrantenkerken uitkomen. Genodigden zullen o.a. de kerken zelf zijn, maar ook de gemeente Den Haag, maatschappelijke organisaties, fondsen e.a. geïnteresseerden. Op dit feestelijk event zal het eerste exemplaar van de gids overhandigd worden aan Jan van Zanen, de burgemeester van Den Haag.

In het boek zijn 60 Haagse kerken in beeld gebracht en staan verschillende verhalen en voorbeelden beschreven van kerken in de stad. Er is op het lanceringsevent ook ruimte om de expositie van de foto-challenge te bekijken en met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma van de boeklancering start om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur). De locatie is de Heilige Marthakerk op het adres Hoefkade 623, 2525 LC Den Haag. Graag aanmelden via: shirleni@maraprojecten.nl.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »