HUB Heidag met verschillende pastors

“Mijn droom voor de HUB is dat ze is als de baobab boom, een grote brede boom waaronder de mensen elkaar ontmoeten, spreken met elkaar en schaduw vinden. Dat de HUB dit is voor de kerken.” Dit was één van de dromen die op de heidag van de HUB op 29 oktober 2022 naar voren kwam van één van de pastors. Andere dromen zijn: een eigen vindbare plek, kerken die verbonden zijn en niet geïsoleerd, maar ook kerken met een grote positieve impact op de stad Den Haag die Gods liefde delen. Een hoop festival.

We waren in de Ignatiuskerk aan de Elandstraat en Madelon van SKIN landelijk begeleidde de dag. We deelden met elkaar hoop en dromen en gebed voor de stad en de rol van de HUB hierin. We keken terug naar de mooiste momenten en stelden de vraag: wat betekent het voor kerken om deel te zijn van de HUB? “De HUB helpt ons naar buiten gericht te zijn.” De groep internationale kerken wordt vaak vergeten, maar het is een groep met impact en veel veerkracht in de samenleving. Dat mag meer in zicht komen.

We waren aanwezig met kerken uit allerlei achtergronden die samen de HUB-raad in oprichting vormen. Internationale kerken, church plants, katholieke kerken, Afrikaanse kerken, Spaanstalige kerken, protestantse kerken die allemaal die visie van de HUB dragen om samen te werken, samen het geluid van de kerken te laten horen en impact te hebben op de stad!

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »