HUB inloopspreekuur

Vanaf donderdag 3 februari start de HUB een wekelijks inloopspreekuur op donderdagen in het kantoor van Stichting Mara op het adres Westeinde 101-A, Den Haag. We willen dit moment gebruiken om individuele ondersteuning te kunnen bieden aan de Haagse internationale en migrantenkerken. Heeft u een vraag over iets wat er in uw eigen kerk speelt, of een plan dat u graag zou willen uitvoeren? Van harte welkom! Elke donderdag om 16:00-18:00 uur is er een medewerker van de HUB aanwezig en kunt u zonder afspraak langskomen.

HUB – Geloof in Den Haag
De HUB is de organisatie in Den Haag die de internationale en migrantenkerken verbindt met elkaar en met de stad, als een knooppunt waar de verschillende werelden elkaar raken. We bouwen samen aan de kerken, de mensen en onze stad. De kerken in al hun diversiteit zijn een onmisbare schakel in het samen bouwen aan Den Haag. In de meer dan 120 internationale en migrantenkerken in Den Haag worden veel sociaal-maatschappelijke activiteiten georganiseerd voor (kwetsbare) stadsgenoten. De HUB ondersteunt deze kerken bij hun missie en werkt aan krachtige kerken die van betekenis zijn voor hun leden en voor hun omgeving.

De activiteiten van de HUB
– Trainingen en evenementen
– Individueel advies voor kerken
– Meedenken met fondsaanvragen of projectplannen
– Belangrijke onderwerpen thematiseren over kerkzijn. O.a. werk en inkomen, jongeren, mantelzorg, gezondheidsthema’s
– Werkgroepen
– Verhalen delen

Deel van de HUB is een groep van pastors die meedenkt en mede vorm geeft aan de missie. Wees welkom om ook aan te sluiten bij het netwerk en te kijken wat we samen kunnen betekenen voor de positie van de kerken in onze stad.

 

 

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »