HUB Raad installatie

16 november 2023

De HUB Raad in oprichting bestaat uit pastors en sleutelfiguren uit de Haagse internationale kerken. Samen met het team besluiten we welke onderwerpen centraal staan in de HUB, laten we de stem van de kerken horen en verzamelen we signalen.

Ieder seizoen bepalen we met de kerken in de HUB Raad i.o. wat onze focus wordt in het nieuwe seizoen. Voor het seizoen van 2023 – 2024 krijgen deze 3 thema’s (naast het normale werk zoals huisvesting en individuele ondersteuning) onze focus: zichtbare en verbonden kerken, veilige kerk en vertrouwenspersonen en kerken in actie bij armoede.

De HUB Raad is nu nog in oprichting, maar op 16 november zal de officiële installatie zijn. Van harte welkom hierbij! Verschillende partners uit de stad zullen ook aanwezig zijn, zoals de gemeente en andere organisaties en kerken. We hebben een feestelijke viering en hiervoor zoeken we nog kerken die met muziek, een koor of iets anders een bijdrage willen leveren.

HUB Raad Installatie
Donderdagavond 16 november 2023
Verdere details volgen nog, maar save the date!
Klik hier om aan te melden

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »