HUB Raad officieel geïnstalleerd

Op 16 november 2023 was het feest met de installatie van de HUB Raad. Het is nu officieel!

Met afvaardigingen uit zo’n 25 kerken en 16 organisaties hebben we met muziek, gebed en toespraken de HUB Raad geïnstalleerd in de Emmauskerk. De HUB Raad van pastors en sleutelfiguren uit de Haagse internationale en migrantenkerken heeft zichzelf voorgesteld en haar visie laten zien aan de hand van 5 statements die daarna ook ondertekend zijn. Zie voor de visie deze link. Rhoïnde Mijnals Doth heeft de zegenbede uitgesproken.

We hebben teruggekeken op 5 jaar HUB en allerlei mooie momenten teruggehaald. Sinds deze herfst hebben we de nieuwe opzet met de HUB Kerken voor alle kerken die zich in deze visie kunnen vinden. Les Cherubins, koor van de Eglise Evangelique de la Haye hebben gezongen A Dieu soit la gloire, Nathalie Nanhu van Buurtkerk De Rank heeft een lied ten gehore gebracht na het stadsgebed voor Den Haag door Sam Nanhu. Onze vrijwilliger Laxmie heeft haar droom verteld over de toekomst van de HUB, een eigen locatie en nog meer impact in de stad.

En tot slot heeft de wethouder Hilbert Bredemeijer verteld over de grote impact en het belang van deze groep kerken in Den Haag, over het verzamelgebouw en de kracht van samenwerking. Iedereen heeft nog nagepraat en voor iedereen waren ‘S-koekjes’ (Antilliaanse koekjes) om mee naar huis te nemen. It’s official, dank aan iedereen die heeft meegebouwd in de afgelopen 5 jaar. We zien ernaar uit om samen verder te bouwen aan de kerken, de mensen en de stad!

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »