Hulp van het Rode Kruis voor internationale en migrantenkerken

Het Rode Kruis ondersteund de zorg en staat klaar voor de meest kwetsbaren. Ze geven psychosociale ondersteuning, helpen met onderdak ofwel financiële ondersteuning bij het betalen van de huur of andere noodzakelijke voorzieningen en helpen met schoolgerelateerde kosten.

Zij bieden ook voedselhulp aan mensen die als gevolg van COVID-19 niet in staat zijn in eigen voedsel en hygiënemiddelen te voorzien. Een grote groep mensen heeft hun inkomen verloren of hun inkomen is sterk verminderd. Hierdoor is de druk op de voedselbanken toegenomen. Er zijn ook mensen die niet in aanmerking komen voor hulp van de voedselbanken of die hun weg – om welke reden dan ook – hier (nog) niet naar hebben kunnen vinden. Deze mensen worden door het Rode Kruis geholpen met een minimale basis aan voldoende en voedzaam voedsel.

Graag brengen we dit hulpaanbod ook onder de aandacht bij internationale en migrantenkerken. Zijn er mensen uit uw gemeenschap die deze hulp hard nodig hebben. Geef dit aan bij Petra via en we helpen u verder.
>> Lees meer

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »