In gesprek met de burgemeester

“De maatschappij heeft u nodig.”
Op 4 april zijn we vanuit de HUB in gesprek gegaan met de burgemeester. Een aantal religieuze instellingen waren uitgenodigd die de breedte van de stad vertegenwoordigen en vanuit het HUB netwerk waren 5 pastors aanwezig. Het was een mooi gesprek waarbij wij vanuit de HUB hebben gesproken over de kracht van de geloofsgemeenschappen, de maatschappelijke impact van de kerken juist ook bij kwetsbare groepen, de problematiek rond huisvesting en hoe belangrijk het is dat er duurzame verbinding is tussen de verschillende werelden in onze stad. De burgemeester vroeg door op wat er gedeeld werd. Hij sprak de hoop uit dat er een goede samenwerking ontstond en wenste tot slot veel inspiratie toe en de kracht om juist in deze tijd vol te houden.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »