Informatieavond migrantenkerken verzamelgebouw

26 oktober 2023

De gemeente Den Haag wil een migrantenkerken verzamelgebouw neerzetten voor de internationale kerken die op zoek zijn naar huisvesting én die maatschappelijk actief zijn. Dat is een hele bijzondere ontwikkeling waarover we als HUB vaker hebben geschreven. Hiervoor heeft de gemeente nu ook een projectgroep aangesteld. Samen met de gemeente organiseert de HUB op donderdag 26 oktober om 18:30 uur een avond om informatie te geven over dit gebouw én verder te inventariseren.

De HUB heeft een lijst met kerken die op zoek zijn naar huisvesting. Deze lijst krijgt ook regelmatig een mail wanneer er ruimtes vrij komen. Met deze groep gaan we op 26 oktober in gesprek. Dus als je op zoek bent naar ruimte en jullie staan nog niet op deze lijst. Meld jezelf aan. Dat kan door een mail te sturen met je gegevens naar hub@maraprojecten.nl.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »