Maatschappelijke Kerk 7 juni: Jongeren en eenzaamheid

7 juni 2021

Graag nodigen wij u uit voor een nieuwe Maatschappelijke Kerk bijeenkomst via Zoom met ditmaal als thema: Jongeren en eenzaamheid.

Deze tijden met allerlei corona maatregelen valt ons allemaal zwaar. Het valt in het bijzonder op hoe jongeren vereenzamen in deze moeilijke periode. Jongeren in coronatijd krijgen veel te maken met depressie. Ze zitten veel thuis en gaan veel gamen. Ze gaan (bijna) niet naar school, zijn wellicht hun bijbaantje kwijt en ook hun (sociale) leven staat stil. Het ontbreekt hen aan perspectief. Hoe kunnen de kerken hiermee omgaan en jongeren tot steun zijn. Zelfs wanneer de maatregelen worden versoepeld.

Met het thema jongeren en eenzaamheid gaan we bij de volgende Maatschappelijke Kerk aan de slag. De bijeenkomst zal zijn op maandagavond 7 juni.

De Maatschappelijke Kerk bijeenkomsten zijn bedoeld voor leiders en leden van internationale en migrantenkerken die geïnteresseerd zijn in sociale thema’s die relevant zijn voor hen en hun achterban. Het zijn informatie- en netwerkbijeenkomsten, waar ook contacten kunnen worden gelegd met allerlei relevante (maatschappelijke) organisaties, die eventueel met de kerken kunnen samenwerken op het gebied van het desbetreffende thema.

Maatschappelijke Kerk: ‘Jongeren en eenzaamheid’
Maandag 7 juni 2021
19:45 – 21:15 uur
Via Zoom (link bij aanmelding)
Aanmelden via shirleni@maraprojecten.nl

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

Een project van stichting Mara en Stek.
Meer informatie is te vinden op:

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl
www.stekdenhaag.nl

Dit project wordt onder andere gesteund door Fonds 1818 en PIN.

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »