Maatschappelijke Kerk online bijeenkomst over ‘Relaties onder druk’

3 november 2020

De Maatschappelijke Kerk bijeenkomsten zijn bedoeld voor leiders en leden van internationale en migrantenkerken die geïnteresseerd zijn in sociale thema’s die relevant zijn voor hen en hun achterban.

Veel gezinnen ervaren in deze tijd spanningen. Door de corona-crisis zitten meer mensen thuis, dicht op elkaar. Dat geeft stress en spanning tussen partners en/of kinderen. Soms leiden ruzies tot onveilige situaties. Wat kunt u doen als dit in uw omgeving gebeurt? De kerk wil een veilige omgeving bieden voor iedereen. Wat kan de gemeenschap doen bij spanningen in relaties of (vermoedens) van huiselijk geweld?

In de Maatschappelijke Kerk online-bijeenkomst op dinsdagavond 3 november geven Fatima Nur van GGD Haaglanden en Mabel Redan van Veilig Thuis Haaglanden advies. Chief Thaddeus A. Osuji vertelt over het ‘awareness raising domestic violence’ project van Reach African Foundation voor internationale en migrantenkerken.

De bijeenkomst vindt online via Zoom plaats. Na aanmelding ontvangt u de link. Als u geen geschikte computer/telefoon heeft om vanuit huis deel te nemen, laat het dan weten via: andrea@maraprojecten.nl

Datum: Dinsdag 3 november
Tijd: 19.45-21.00 uur
Plaats: Online via Zoom
Aanmelden bij: Andrea van Dijk via andrea@maraprojecten.nl

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »