Maatschappelijke Kerk: Veilige Kerk

21 maart 2024

Kom naar de Maatschappelijke Kerk bijeenkomst voor internationale en migrantenkerken in Den Haag over het thema ‘Veilige Kerk’.

Veiligheid is een belangrijk onderwerp in de kerk. De kerk moet een veilige plek zijn voor mensen. Soms hebben mensen te maken grensoverschrijdend gedrag in de huissituatie of zelfs binnen de kerk. Hoe herken je dit als kerk? Hoe kan je helpend zijn? Wat is hiervoor nodig? Als HUB is één van onze statements: “Wij geloven in krachtige, transparante en veilige HUB-kerken. Het bouwen aan sterke en verbonden geloofsgemeenschappen heeft impact op de mensen en de stad.”

Krijg tijdens deze bijeenkomst van verschillende experts en pastors praktische tips en hulp met het werken aan een veilige kerk, het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen en het herkennen van en omgaan met signalen.

Maatschappelijke Kerk: Veilige Kerk
Donderdag 21 maart 2024
19:15-21:15 uur
PEP
Riviervismarkt 2, Den Haag
Klik hier om aan te melden

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »