Nationale gebedsweek tegen het coronavirus

1 november 2020 t/m 7 november 2020

Van 1 tot 7 november organiseerden de gezamenlijke internationale en migrantenkerken in Nederland een Nationale Week van Gebed tegen de verspreiding en de gevolgen van de coronacrisis. Iedere dag om 8.00 uur werd er samen gebeden, ieder op zijn of haar eigen plek en in de eigen taal, met elke dag een eigen thema. Filmpjes met een woord en een gebed door verschillende voorgangers en in verschillende talen zijn online gezet.

De dagelijkse gebedsvideo’s waar allerlei internationale kerken aan bijdroegen, hebben meer dan 3.600 views gekregen. En we blijven bidden, want corona maakt nog steeds slachtoffers.
De video’s vormen een prachtige en unieke collectie: de kerk in Nederland laat zichzelf in al haar eenheid en diversiteit zien. Er werd gebeden in Engels, Frans, Spaans, Chinees, Karen, Indonesisch, Amhaars, en Tigrinya. Filmpjes terug kijken? Dat kan via deze playlist!

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

Een project van stichting Mara en Stek.
Meer informatie is te vinden op:

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl
www.stekdenhaag.nl

Dit project wordt onder andere gesteund door Fonds 1818 en PIN.

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »