Nieuwe wet bestuur en toezicht rechtspersonen

21 juni 2021

Attentie alle kerken die een stichting hebben/zijn. Per 1 juli 2021 gaat de WBTR (wet bestuur en toezicht rechtspersonen) van kracht. Het doel van deze nieuwe wet is het professionaliseren van het bestuur en toezicht van alle verenigingen en stichtingen. Kerken krijgen hier dus ook mee te maken.

De HUB organiseert in samenwerking met SKIN en Netwerk DAK een workshop over de WBTR, specifiek gericht op kerken. Er zal uitleg worden gegeven over wat de wet precies inhoudt en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. Ook is er de gelegenheid om in gesprek te gaan en vragen te stellen. Dit zal zijn op maandag 21 juni om 19:30-20:30 uur. Het zal een online bijeenkomst zijn via Zoom.

Voor vragen over de wet en wat dit kan betekenen voor uw kerk, neem dan contact op met Petra via petra@maraprojecten.nl.

Klik hier om aan te melden voor de bijeenkomst.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

Een project van stichting Mara en Stek.
Meer informatie is te vinden op:

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl
www.stekdenhaag.nl

Dit project wordt onder andere gesteund door Fonds 1818 en PIN.

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »