Ontmoetingsdag Gospel tentoonstelling

21 januari 2023

Momenteel is in Museum Catharijneconvent een prachtige tentoonstelling over Gospelmuziek te bezoeken. SKIN (Samen Kerk in Nederland), de koepel van internationale kerken in Nederland, heeft meegewerkt aan deze tentoonstelling, en allerlei kerken vanuit de achterban van SKIN hebben een bijdrage geleverd om het tot een succes te maken.

Daarom worden op zaterdag 21 januari alle internationale en migrantenkerken in Nederland uitgenodigd, om met de gehele kerk naar Utrecht te komen, om te genieten van het eindresultaat.

Op deze dag kun je niet alleen een bezoek aan de tentoonstelling Gospel brengen, maar zullen wij ook samen muziek maken.

Deze dag zal volledig in het teken staan van kerken die elkaar ontmoeten, samen de liefde voor de gospel vieren en een bezoek aan Museum Catharijneconvent in Utrecht. Er is ook plek voor gospelkoren die het leuk vinden om in deze unieke setting op te treden!

Kom en ontmoet elkaar! Deelname is gratis. Stuur deze uitnodiging gerust door. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Het programma op zaterdag 21 januari 2023:
12:00 – 12:20 Inloop
12:30 – 13:15 Concert in de Sint Catharinakathedraal
13:15 – 15:15 Lunch en Museum bezoek
15:15 – 15:45 Afsluiting in de Sint Catharinakathedraal

 

Meer informatie en aanmelden

In Den Haag wordt vervoer aangeboden door het museum en gecoördineerd door de HUB – Geloof in Den Haag. Meld je zo snel mogelijk aan zodat wij een plekje voor je kunnen garanderen! Voor meer informatie of om aan te melden als groep of individu mail de HUB via hub@maraprojecten.nl. Geef bij het aanmelden aan om hoeveel personen het gaat, vanuit welke kerk en of jij/jullie op eigen vervoer gaan of met het geregelde transport vanuit Den Haag mee willen.

Wil jij graag met je koor of groep op het podium staan en onderdeel zijn van het concert? Meld je dan aan bij Soleil Eijken via info@interconnections.events.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden via de event website.

Klik hier voor meer informatie over de tentoonstelling.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »