Samen Kerk = Samen Sterk videoboodschap

HUB – Geloof in Den Haag is een van de samenwerkingspartners van het initiatief Samen Kerk = Samen Sterk. Internationale en migrantenkerken die door de corona-crisis in de (financiële) problemen komen, kunnen hulp krijgen. Vanuit de HUB – Geloof in Den Haag ondersteunen wij bijvoorbeeld bij een verzoek om coulance of opschorting van de huur of hypotheekkosten.
Een aantal Haagse kerken heeft ook financiële steun gekregen uit het corona noodfonds. Particuliere donateurs en kerken maakten het mogelijk dat de kerken hun vaste lasten konden blijven betalen. In een gezamenlijke videoboodschap worden donateurs bedankt voor de steun. Klik hier voor de video.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »