Save the date: Maatschappelijke Kerk 11 maart

11 maart 2021

Graag nodigen wij u uit voor een nieuwe Maatschappelijke Kerk bijeenkomst via Zoom met ditmaal als thema: werk en inkomen.

Veel mensen zitten in deze tijd zonder werk. Ze willen werken, maar de afstand tot de arbeidsmarkt is groot of hebben hun baan verloren vanwege de coronacrisis. Dit is een thema wat ook binnen veel kerken speelt. Wat kan de gemeenschap doen om mensen hierbij te ondersteunen?

Bij de Maatschappelijke Kerk online-bijeenkomst op donderdagavond 11 maart geeft o.a. Mariska Komproe van Talentcoach advies. Ze geeft praktische tips hoe je kan manoeuvreren in de Nederlandse cultuur en wereld om een stabiel inkomen te verkrijgen.

Daarnaast zal dhr. Wilfred Kols, assistent pastor van de Victory Outreach Den Haag kerk, zijn persoonlijk en inspirerend verhaal vertellen over zijn leven en de zoektocht naar een baan. Hij deelt de uitdagingen die hij te boven is gekomen om succesvol aan het werk te gaan.

Maatschappelijke Kerk: ‘Werk en inkomen’
Donderdag 11 maart 2021
19:45 – 21:15 uur
Via Zoom (link bij aanmelding)
Aanmelden via shirleni@maraprojecten.nl

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »