Update HUB Werkgroep Jongeren en Raad i.o.

Vlak voor Pasen hebben we de startbijeenkomst gehad van de HUB werkgroep jongeren. We hebben samen nagedacht over de kernwaarden die belangrijk zijn voor jongeren in de kerk. Vooral de waarde verantwoordelijkheid toevertrouwen aan jongeren in de kerk, was eentje die gesprek uitlokte. Hoe doe je dat? Ook hebben we doorgepraat – aan de hand van een casus – over mentale gezondheid bij jongeren. Veel jongeren hebben te maken met een depressie, hoe kan je hiermee omgaan. Het was een mooie aftrap.

Ook in de HUB Raad i.o., dat is de raad die bestaat uit pastors en sleutelfiguren uit de kerken, hebben we het gehad over hoe de kerken in actie komen bij armoede en waar de knelpunten liggen. Er gebeurt van alles in de kerken!

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »