Veel interesse in de BHV cursus voor kerken

3 oktober 2023

Op 10 en 11 mei 2023 is er voor de derde keer een BHV training gegeven aan vertegenwoordigers van verschillende internationale en migrantenkerken. Dit was wederom een succes, waarbij alle deelnemers een gecertificeerd BHV pasje in ontvangst mogen nemen. Inmiddels hebben in totaal 15 gemeenschappen de cursus kunnen volgen.

Op 3 en 4 oktober 2023 staat de volgende BHV cursus gepland. Deze wordt weer via de HUB in samenwerking met de gemeente Den Haag georganiseerd voor internationale en migrantenkerken. Het is bedoeld voor medewerkers, bestuurders en/of vrijwilligers van een kerkgemeenschap. De cursus bestaat uit twee avonden van 18:30 uur tot 22:30 uur op locatie van een van de deelnemende kerken.

De eerste cursusavond is gericht op “Brand, communicatie en ontruiming”. De tweede cursusavond is gericht op “Eerste hulp en levensreddend handelen” (EHBO). De deelnemers moeten beide avonden volgen om in aanmerking te komen voor een certificering als BHV’er. De trainingen inclusief de instructieboeken zijn kosteloos. De uitvoerende organisatie is Cardio XL.

Het ziet ernaar uit dat de training van 3 en 4 oktober al vol zit. Maar indien er nog interesse is vanuit een kerk om deel te nemen, geef dit dan door via hub@maraprojecten.nl en u wordt op de wachtlijst geplaatst.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »