Verslag Maatschappelijke Kerk: ‘Relaties onder druk’

Op dinsdagavond 3 november was er weer een online bijeenkomst van de Maatschappelijke Kerk. ‘Huiselijk geweld kent geen kleur of status’. Tijdens de Maatschappelijke Kerk over ‘Relaties onder druk’ benadrukten de sprekers van GGD Haaglanden, Veilig Thuis Haaglanden en Reach African Foundation dat iedereen er mee te maken kan krijgen. Pastors weten dat ook, zij worden vaak in vertrouwen genomen als er spanningen zijn in gezinnen, bij families of tussen partners. Het is belangrijk om problemen niet alleen in de gemeenschap te willen oplossen. In sommige gevallen verergert het huiselijk geweld juist daardoor. Bij de GGD en Veilig Thuis kun je anoniem terecht voor advies. Reach African Foundation wil een stakeholders groep oprichten waar zaken worden gedeeld en alle betrokkenen worden gehoord.
Klik hier voor de PowerPoint presentatie.
>> Lees meer

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »