Werkconferentie voor kerken rond het thema Jongeren

20 januari 2024

Een inspirerend en leerzaam toerustingsprogramma over jongeren voor pastors en sleutelfiguren uit de Haagse internationale en migrantenkerken. De HUB Werkconferentie Jongeren vindt plaats in de Wesley Methodist Church op het adres Hofwijckplein 64, 2515 RL Den Haag.

  • Met een inleiding en workshop door Pastor Alexander Emoghene van Claypot Church International over het versterken van leiderschap onder jongeren en hen betrekken bij de kerkgemeenschap.
  • De christelijke stichting Chris en voorkom verzorgt een workshop over hoe kerken jongeren kunnen ondersteunen met hun mentale gezondheid.
  • Missie Nederland deelt de conclusies van het baanbrekend onderzoek Samen Jong over hoe je kerk kan zijn met alle generaties en welke kernwaarden belangrijk zijn voor jongeren om actief deel uit te maken van een kerkgemeenschap.

Daarnaast zijn er best practices uit de Haagse kerken en gaan we in gesprek met een panel van jeugdwerkers in Den Haag. Neem gerust ook jongeren uit de eigen kerk mee om aan het programma deel te nemen en hun input te geven.

De werkconferentie is gratis toegankelijk. Het programma zal in het Nederlands en Engels zijn. Indien er vertaling nodig is in een andere taal, geef dit gerust aan bij aanmelding. Aanmelden kan via hub@maraprojecten.nl.

HUB Werkconferentie Jongeren: Investeren in de volgende generatie
Zaterdag 20 januari 2024
Om 13:00-17:00 uur
Wesley Methodist Church
Hofwijckplein 64, 2515 RL Den Haag
Klik hier om aan te melden

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »