Ontmoetingstekst uit onze wekelijkse nieuwsbrief: ‘De ontmoeting met de ander i…


Ontmoetingstekst uit onze wekelijkse nieuwsbrief:

‘De ontmoeting met de ander is een goddelijk gebeuren en verruimt de blik op het goddelijke. Ik ben werkelijk gedreven om de eigenheid van de persoon die ik voor me heb, met wie ik op hetzelfde bankje zit, beter te verstaan. Hij is me al op voorhand dierbaar, en ik ben er zeker van dat hij door wat hij zegt, door zijn ervaring, me een nieuwe glimp laat zien, een ander facet van de Ene waarnaar ik op zoek ben en waarvan ik zeker ben dat Hij geïnteresseerd is in de persoon die ik ontmoet.’

Geef je email door, als je de nieuwsbrief ook wilt ontvangen. Met oa: wekelijkse update hoe we de buurt KLEURen, inhoud van KLEURspraak in ‘Open Hemel’-viering en een wekelijkse reflectie in het Avontuur.

Kunst bij quote: buurtbewoner SoNa Sahakian
Bekijk op Facebook

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »