We beginnen maandag 20 maart met onze vijftiende gratis ZINcursus (zingeving) va…


We beginnen maandag 20 maart met onze vijftiende gratis ZINcursus (zingeving) van tien avonden. Deze avond is nog een INTROavond (incl. eten), daarna kan je nog beslissen of het iets voor je is.

Inloop: 18:45, start eten 19:00, einde 21:30.

Na de zevende avond is er een retraite-weekend met stilte, lezingen, maar ook volop gezelligheid en wandelingen in de hoogste duinen van Nederland. Deze retraite kost een bedrag van 80-90 euro, maar laat geld niet het schaduwrijke obstakel zijn ???.

Deze cursus richt zich op de grote spirituele thema’s (en het hart van KLEUR) die allemaal met verlangen te maken hebben. Een aantal thema’s zijn: bestaat G*d?, wat is gebed?, wat is geloven?, bestaan er wonderen?, hoe ziet de menselijke natuur er uit?, verlangen we nog naar grote verhalen?, waarom een fellowship? en meer…

Format van de avond: lekker eten met elkaar, daarna een praatje over een thema, dan in gespreksgroepen. Het zal ook gewoon erg gezellig zijn. Er hebben zich nu al 13 mensen opgegeven. Wees er snel bij.

Maak kennis met het kloppend hart van KLEUR, waardoor je zelf ook KLEUR krijgt.

Wordt er een verlangen wakker gemaakt? Gun jezelf dit Avontuur, benader me iig voor een ontmoeting, onder het genot van een walmend KLEURdrankie… ???
Bekijk op Facebook

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »