Projecten met impact: fondswerving

Op 12 oktober organiseerde de HUB een avond over projecten met impact. Verschillende kerken waren aanwezig en ontvingen hulp, tips en concreet advies wat betreft fondsenwerving en het financieren van kerkelijke activiteiten. Zo was er ook een bestuurslid van SOFAK aanwezig en de fondsenwerver van stichting Mara deelde haar adviezen en ervaringen op dit gebied. Voor vragen over dit onderwerp mail naar hub@maraprojecten.nl.

Ook vond voorafgaand aan deze avond op zaterdag 16 september de SOFAK ontmoetingsdag voor kerken & fondsen plaats. Het was een geslaagde dag, waarin een aantal fondsen zich presenteerden. Deze fondsen willen graag maatschappelijke projecten van kerken ondersteunen. Het gaat om Stichting Rotterdam, Stichting Haëlla, de Maatschappij van Welstand en de Insinger Stichting. De PowerPoint van deze fondsen is hier terug te vinden.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »