Haags Hitteplan

Haags Hitteplan – waterflesjes uitdelen in kerken

Den Haag is één van de eerste steden in Nederland dat een lokaal hitteplan heeft ontwikkeld. Ons land, en in het bijzonder grote steden, krijgen steeds vaker te maken met extreem warm weer. Extreme hitte brengt gezondheidsproblemen met zich mee. Als onderdeel van het Haags Hitteplan heeft de gemeente Den Haag een communicatiecampagne ontwikkeld voor zelfstandig wonende 75+’ers. Zij worden tijdens een hittegolf extra benaderd aangezien ze niet altijd binnen het bereik van de aangesloten organisaties vallen. Er is een campagne ontwikkeld met de slogan ‘Warm? Actie! Houd uw hoofd koel’. Aanvullend op de campagne zullen er waterflesjes worden uitgedeeld en ontvangen alle 75+’ers een brief over de risico’s en adviezen tijdens extreme hitte.

Haagse internationale en migrantenkerken kunnen hiervoor gratis waterflesjes ophalen bij het HUB team in het kantoor van stichting Mara. Tijdens kantoortijden op maandag en donderdag of op afspraak kan men langskomen op het adres Westeinde 101-A, Den Haag. Deze waterflesjes zijn dan ook bedoeld om uit te delen aan ouderen in en rondom de kerkgemeenschap. Voor meer informatie of om een afspraak te maken om de flessen op te halen, neem gerust contact op met het HUB team.

Klik hier voor meer informatie over het Haags Hitteplan.

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »