Geslaagde eerste HUB Fellowship Diner

Je kon een speld horen vallen, zo stil was het. Midden in de Fellowship avond van de HUB die helemaal volgeboekt was. Midden in de Schilderswijk, met 35 aangemelde Haagse kerken en organisaties. Onder het genot van een heerlijke maaltijd en drukke gesprekken werd het samen stil… Een minuut lang.

Drie hele diverse Haagse kerken hebben ons meegenomen op het Fellowship Diner en iets laten beleven van hun Haagse gemeenschap. Voor Al Abrigo Del Altisimo (AADA) was het muziek en foto’s van hun activiteiten, waaronder een familiedag. Voor de Kidist Selassie was het een introductie in hun gemeenschap, locatie, gebed en vieringen op zaterdag. Voor KLEUR de kracht van de ontmoeting, hun eigen gemaakte gemberbier en vooral de stilte die we even samen proefden. Drie kerken die op een andere manier impact hebben, op een andere manier, tijd en plek God prijzen en geloof vormgeven, maar samenkomen als Haagse kerken om het jaar met een gebed en een toost te beginnen.

Donderdag 31 augustus 2023 waren we bij elkaar in de Havenkerk in de Schilderswijk om elkaar als kerken en organisaties beter te leren kennen tijdens het Fellowship Diner. We openden met een kennismaking en naast de drie kerken vertelde Sam Nanhu vanuit de HUB Raad i.o. over de HUB en de kracht van een gezamenlijk netwerk in de stad. Ook was er belangrijk nieuws vanuit de HUB over het nieuwe seizoen: het migrantenkerken verzamelgebouw, de HUB Kerken en de toekomst van de HUB die gaat verzelfstandigen.

Mooi om samen te eten en samen stil te worden vlak voor de drukte van september met alle nieuwe plannen die voor ons liggen. Gods Zegen op de start van het nieuwe seizoen!

Nieuwsbrief

Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang daarmee het laatste nieuws rechtstreeks in jouw inbox. Met de HUB nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten en informeren we je over nieuws uit het netwerk.

Lees hier vorige edities

HUB – Geloof in Den Haag is een netwerk van internationale en migrantenkerken, dat wordt
ondersteund door Stichting Mara.
De HUB wordt mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Den Haag en giften van diverse fondsen, waaronder Fonds 1818, PIN namens de Nederlandse
religieuzen, de Diocesane Caritas Instelling, Stichting Rotterdam en de Maatschappij voor Welstand.

www.hub-denhaag.nl
www.maraprojecten.nl

Petra de Nooy
E petra@maraprojecten.nl,
M 06-28306560
Shirleni Blanken
B: shirleni@maraprojecten.nl
M: 06-39831945
Andréa Damacena Martins
E hub@maraprojecten.nl
M 06-36100750

Copyright: Naam | Privacyverklaring

Website door: Webheld.nl

Translate »